Make your own free website on Tripod.com
Rattery Pida
Nieuwtjes

Home

Nieuwtjes | Pida Ratten | Rittens | Spoedcursus RAT | Fijne adresjes | Kontakt | A-Nest | B-nest | Samson!

Blijf op de hoogte van de belevenissen van de Pida-ratten!

15-5-2002
Foetsie is 1,5 week geleden gedekt door Cesar, zie de ritten-pagina!

27-12-01
Binnenkort komt er een slverblue ventje van saona bij ons wonen.
Rond deze tijd wordt er bij silverstone een ritten geboren dat bij ons komt wonen (havanna,cinnamon,mink of agouti), over twee weken wordt er bij Animal een ritten geboren dat bij ons komt wonen (met blesje!) en over twee maanden bij shining star (russisch blauw)
Ook al is er hier dus pas weer over 4 maanden een nestje, ik ben toch behoorlijk in blijde verwachting!

25-11-2001
Gisteren op de IRF dag hebben we Japie opgehaald, het ventje van Simpalee. Een ontzettend poepie. Hij heeft samen met Spooky de hele dag in mijn nek gelegen en vele harten veroverd! Helaas is er bij hem luis geconstateerd, dus hij zit nu een weekje apart samen met Spooky. Die twee kunnen het prima met elkaar vinden, hier zie je ze samen in de hangmat...

esentim1.jpg

14-11-2001
We zijn "Juffrouw Jannie op gaan halen bij rattery Tails! Echt een snoepie, hier zie je haar met haar pappa. En ze is ook te bewonderen op de pida-ratten pagina!

esentim1.jpg

13-11-2001
De huskytjes groeien als kool(zie rittenpagina)! Door 2 annuleringen zijn er weer 4 meisjes vrijgekomen, dus er kan weer gereserveerd worden (zie kontaktpagina).

3-11-2001
De rittens zijn geboren! kijk gauw op de rittenpagina... :-)

29-10-2001
vandaag stuurde Hanna (rattery Tails) een foto van het meisje wat ik bij haar gereserveerd heb.. zien? Hier is ze!(ohhhh, poepie he?)

esentim1.jpg

28-10-2001
Tim en ik vonden dat Caro toch wel verdacht dik werd...Ja hoor, ze is waarschijnlijk zwanger. Een ongelukje. Een tijdje geleden hebben hier wat mannen gelogeerd. Een ervan leek erg op Caro en is door Tim per abuis in de vrouwenkooi gezet. Het duurde maar even, maar dat was genoeg...
Gelukkig blijft de rest van de vrouwen slank. Caro is niet te jong en niet te oud en zowel zij als de pappa zijn kerngezond, dus ik heb vertrouwen in een goede afloop. Je kunt op de hoogte blijven van dit avontuur via de rittenpagina.

26-10 2001
Ik heb een nieuwe vrouwenkooi gebouwd! Je kunt de foto zien op de beginpagina. Ik ben er zelf best trots op en de dames vinden het heerlijk! (al liggen ze wel de hele tijd in de hangmat...stelletje dweilen!)

24-10-2001
Vandaag heb ik foetsie en spooky opgehaald. Foetsie is een platinum geblest dumbo vrouwtje van Con Azurro. Dat koppie!!
Echt nog een baby. Ligt de hele tijd te slapen... :-)
Spooky is een mannetje uit het G-nest van Fairy Tales. Hij is een mysterie, wat voor kleurtje hij precies is zullen we pas weten als zij zijn donsvacht is verloren. Voorlopig gokken we op pearl, omdat hij wit is met zwarte ogen en grijzige oortjes. Hij ligt nu in m'n nek te slapen. Ik voel hem bijna niet liggen...pluisje ;-)

foto

lekker zoenen met spooky... ;-)

13-10-2001
Harrie is de gelederen komen versterken! Hij is blauw agouti en komt van Rattery animal. Zodra Jolanda hem bij zijn moeder vandaan haalde is hij bij Esther in haar haar gekropen en is daar niet meer vandaan gekomen....liefde op het eerste gezicht! Gelukig vindt Fred hem ook leuk... :-)