Make your own free website on Tripod.com
Rattery Pida
Pida Ratten
Home | Pida Ratten | Rittens | Spoedcursus RAT | Prima adresjes | Kontakt | A-Nest | B-nest | Samson!

Op deze pagina kun je onze ratten bewonderen...

Pida

foto

Pida, vrouw, geboren september 2000, zwart berken dumbo.

Pida komt uit de dierenwinkel. Ze is heel nieuwsgierig en ik smelt als ze haar melkmuiltje omhoog steekt om eens even te snuffelen wat er aan de hand is. Ze is in de kooi heel sloom, zit zo ongeveer vastgeplakt aan de hangmat. Als ze eruit komt zit ze echter geen moment stil, dan wil ze alles onderzoeken! Vanwege haar onbekende afkomst en leeftijd is ze niet geschikt voor de fok.

Caro

foto

Caro: vrouw, geboren april 2001, zwart husky.

Komt uit de dierenwinkel. Ze is prachtig, heeft een superzacht velletje en is mooi gelijk verschimmeld. Caro is duidelijk de Alfa. Ze komt niet snel uit zichzelf uit de kooi, maar als ze eenmaal bij je zit is ze superlief.

Animal's Harrie

foto

Harrie: man, geboren 10 september 2001, amerikaans blauw agouti

Harrie komt van Rattery Animal. Zodra hij uit het nest werd gehaald is hij bij mij in m'n nek gekropen. Hij vind het heerlijk om daar rondjes te draaien tot hij helemaal in m'n haar ligt. Af en toe laat ie me even weten dat 'ie er nog is, als hij even naar voren komt gelopen om m'n mond af te likken. Je zou hem haast vergeten als hij zo stil ligt te slapen.schatje! Als hij zo lief en gezond blijft is hij geschikt voor de fok.

Fairy Tales' G-Spooky

foto

G-Spooky: man, geboren 23 september 2001, pearl

Komt van rattery Fairy Tales en was echt een vreemde eend in het G-nest. Hij is prachtig wit met zwarte ogen, maar heeft grijzige oortjes. Zit het liefst in m'n haar...
Hij is zelf kerngezond, maar omdat veel van zijn broertjes en zusjes zijn gestorven aan megacolon is hij helaas niet geschikt voor de fok

Foetsie Con Azurro

foto

Foetsie: vrouw, geboren september 2001, platinum geblest dumbo

Foetsie komt van Con Azzurro. Haar moeder is de geweldige Boca uit Engeland. Ze is ontzettend lief, groot en gezond. Daarom werd ze de moeder van mijn B nest, wat ze geweldig goed heeft gedaan.

Tails' Jufrouw Jannie

esentim1.jpg

Juffrouw Jannie: vrouw, geboren 10-10-2001, chocolate geblest berken van Rattery Tails.
Ik had haar beter Houdini kunnen noemen: ze is altijd als eerste uit de kooi! Ze is ook de enige die het looprad in de kooi gebruikt. De actieveling dus van het stel!

Japie van SIM-PA-LEE for you

japie.jpg

Japie: man, geboren 19 oktober 2001, zwart husky (verschimmeld).
 
Ank dacht dat Japie agouti berken geblest was, maar inmiddels is het wel duidelijk dat het een echte husky is. Met 4-generatie stamboom, wat niet veel voorkomt. Japie is een lieverd en misschien dat ik hem ooit ga inzetten voor de fok.

Proud to present: Beatrix van Oranje Nassau

esentim1.jpg

Bea: vrouw, geboren 3-1-2002, geel effen van Rattery Proud to Present. Een enorme likmadam! Begon me al te zoenen toen ik haar voor het eerst vasthield....smelt!

Ukkie van Silverstone

ukkie.jpg

M'n Ukkepuk: man, geelverzilverd effen, geboren 31-12-2001.
Ukkie bleek niet zo klein te zijn: de grootste vent uit het nest! Nu is hij ook mijn grootste man. Met hem heb ik echt de makkelijkste mannen-introductie ooit meegemaakt. Dikke vrienden op het eerste gezicht, en dat is altijd zo gebleven. Als hij zo lief en gezond blijft is hij geschikt voor de fok.

Pida's Bubba

bubba.jpg

Bubba: vrouw, lilac berken, geboren 26 mei 2002. (Dochter van Foetsie, B-nest rattery Pida)
 
Bubba hebben we gehouden uit ons B-nest. Het was de brutaalste en het was liefde op het eerste gezicht. Ze heeft een erg aparte kleur, gezien de stamboom gokken we op lilac, maar  da's niet zeker. Wel zeker is dat ze een leuke nieuwe aanwinst in het vrouwengroepje is en dat wij er weg van zijn!